Cum se îndepărtează burta și laturile cu o dietă

Aproape fiecare fată visează să-și reducă talia și să-i scadă grăsimea din stomac. Chiar și cei care sunt mulțumiți de proporțiile corpului lor, nu refuză să îmbunătățească figura și să slăbească. Exercițiile fizice regulate și dieta vă vor ajuta să vă mențineți în formă. Cu toate acestea, dacă este nevoie de o scădere imediată în greutate, femeile sunt ajutate de o varietate de diete exprese stricte, de exemplu, o dietă rapidă pentru a pierde în greutate pe abdomen și pe laturi. Este necesar să-l observați de la trei la șapte zile.

Principii de bază ale nutriției pentru pierderea în greutate a abdomenului și a părților laterale

O înțelegere a legilor de bază prin care corpul feminin acumulează grăsime va ajuta la formarea figurii. Este dificil pentru fetele cu un fond hormonal normal și un metabolism echilibrat să conducă centimetri în plus de la nivelul feselor și picioarelor, coapsa, pantalonii își pierd lent greutatea. Este posibil să scăpați de abdomen și de laturi mai repede, deoarece acumularea de grăsime este mai probabil caracteristică a corpului masculin. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile cu tipuri de figuri „pere” sau „clepsidră”.

Dacă fata a decis să elimine grăsimea din abdomen, atunci, în primul rând, este necesar să echilibrați dieta - pentru a exclude carbohidrații rapide și alimentele bogate în calorii. Este necesar să se minimizeze cantitatea de pâine albă, dulciuri, cartofi, mâncare prăjită, fast-food, pentru că se așează pe stomac. Este posibil ca un nou obicei de a bea ceai fără zahăr să ajute deja să alunge grăsime din abdomen și să slăbească.

Lista produselor permise și interzise

Exclude complet

Limitați consumul

Adăugați la dietă

Brioșă, pâine albă

sare

Legume proaspete

paste

zahăr

Fructe, fructe de padure

Fast food

alcool

Verzi, ierburi

Mâncarea prăjită

cafea

Ananas, grapefruits

Carne afumate

Ceai negru puternic

Produse lactate acru

Băuturi carbogazoase

Brânză grasă

Brânză de caș

sosuri

miel

Brânză tare (parmezan)

Carnea de porc

Picioare de pui

Fructe uscate

banane

Cartofi, sfeclă

Cereale (făină de ovăz, hrișcă, orez sălbatic)

Sucuri din pachet (cu excepția tomatei)

fructe de mare

ouă

File de pui sau curcan

carne de vită

Opțiuni pentru dietele rapide și meniurile lor

Retetele rapide de slabire se bazeaza pe respectarea unor diete mono de durata scurta (se numesc diete expres). Esența unei astfel de diete este simplă: timp de trei până la șapte zile, este permis să consume doar unul sau două produse (de obicei cu un conținut scăzut de calorii). Denumirile mono-dietelor vă permit să înțelegeți ce puteți mânca - de exemplu, dieta de kefir, mere sau grapefruit, dieta strictă de hrișcă sau dieta „Șapte petale” sunt populare.

3 zile dieta simpla mono de orez

Orezul este un produs bogat în calorii, dar absoarbe bine zgura și elimină organismul de substanțe toxice. Timp de trei zile de la respectarea unei diete mono, puteți pierde 3-4 kilograme - dacă sarea este exclusă din dietă. În acest caz, trebuie să bei mult (până la doi litri pe zi) de apă pură. Ceaiul verde fără zahăr este permis.

Regula dietei de orez este să mănânci un pahar (250 g) de orez în fiecare zi. Pentru a-l găti friabil sau sub formă de terci - nu contează. Nu adăugați ulei, sare sau zahăr. Dacă doriți cu adevărat, este permis să adăugați în meniu câteva mere medii sau o bucată mică de piept de pui. Puteți bea un pahar de iaurt, kefir cu conținut scăzut de grăsimi, o porție de cafea fără zahăr sau cafea cu lapte.

Kefir o săptămână

Dieta mono, presupunând kefirul ca produs principal, este concepută timp de șapte zile. Pentru ca o dietă atât de strictă să nu dăuneze organismului, în fiecare zi trebuie să adăugați un produs suplimentar cu un conținut scăzut de calorii. Poate fi fructe, legume, fructe de pădure proaspete sau congelate, cartofi coapte fără ulei, piept de pui fiert (eventual carne de curcan, carne de vită).

Dieta timp de 7 zile prevede că în fiecare zi trebuie să beți 500-800 ml de chefir, să mâncați 400-500 de grame dintr-un produs suplimentar (de exemplu, trei mere). Kefir pentru dietă trebuie ales cu 1% grăsime, altfel nu va aduce beneficii. Trebuie să aveți grijă la kefir, care are o durată de viață prea lungă. Mai bine să nu vă riscați sănătatea. Cumpără o sticlă nouă în fiecare zi.

Hrisca timp de 14 zile

Mono-dietele proiectate timp de două săptămâni sunt cele mai dificile. Cu toate acestea, hrișca este printre produsele eficiente pentru a slăbi. O dietă bazată pe acest produs dă rezultate excelente. Dacă sunteți gata să respectați restricțiile alimentare timp de două săptămâni, atunci pregătiți-vă inițial să adăugați alte alimente cu conținut scăzut de calorii în hrișcă.

Hrișca este bogată în proteine, fosfor, zinc, calciu, iod. Prin urmare, puteți refuza să adăugați pui sau carne macră în dietă - nu este necesar. Diversificarea dietei va ajuta o cantitate mică de fructe proaspete, pâine de cereale cu tărâțe, chefir. Puteți pierde până la 10-12 kg în două săptămâni, mai ales dacă combinați o dietă cu activitate fizică.

Norma admisă este de 200 g de coajă de hrișcă uscată pe zi. Variațiile de aditivi la meniul zilnic pot fi următoarele:

  • 1 zi: jumătate de litru de kefir (1% grăsime);
  • 2 zile: o mână de fructe uscate (caise uscate, prune, nuci);
  • 3 zile: o porție de salată de legume (din ingrediente proaspete), preparată fără ulei și sare;
  • 4 zile: fructe proaspete (2-3 mere);
  • 5 zile: salata de verdeață (arugula, țelină);
  • 6 zile: jumătate de piept de pui.

Alegerea unei diete pentru pierderea în greutate a abdomenului și a părților laterale, opțiunile de meniu pot fi alternate între ele. Cu toate acestea, cel puțin o zi din șapte, împreună cu o dietă, trebuie să țineți doar pe hrișcă fără aditivi. În același timp, fiecare persoană determină dimensiunea de servire și frecvența confortabilă a meselor. În mod ideal, este indicat să refuzați complet mâncarea cu două-trei ore înainte de culcare.

Ce exerciții trebuie efectuate cu dieta

Pentru a crește eficacitatea dietei pentru pierderea în greutate a abdomenului și a laturilor, iar activitatea fizică va ajuta la alungarea grăsimilor cât mai repede posibil. În același timp, femeile care doresc să-și reducă stomacul nu trebuie să stabilească recorduri sportive. Cel mai bun dintre toate, pierderea în greutate armonioasă este facilitată de antrenamentele cardio care vizează rezistența, și nu doar la creșterea masei musculare.

Un bun plus la mono-dietă va fi alergarea, înotul, ciclismul, exercițiul pe presă, săriturile. Te poți implica într-un club sportiv, dar poți combina pierderea în greutate cu relaxarea - de exemplu, alergarea în țară în pădure, înotul în lac. Astfel de încărcături nu vor ajuta doar la pierderea în greutate, ci și la îmbunătățirea stării pielii. Dacă slăbirea laturilor a fost rapidă, este foarte important să nu lăsați pântecele să se înțepe. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că antrenamentul eficient este unul care durează cel puțin 40 de minute, altfel organismul nu are timp să înceapă să ardă grăsime.

Video: cum să scapi de grăsime pe stomac și pe laturi

Femeile care găsesc puterea timp de câteva zile să mănânce doar alimente cu conținut scăzut de calorii și să facă sport, își pot îmbunătăți cu ușurință figura și pot pierde în greutate cu una sau două dimensiuni. Cu toate acestea, regulile de bază pentru a elimina rapid stomacul și laturile sunt, de asemenea, relevante pentru bărbați. Puteți efectua împreună exerciții sportive. Instructorul va explica tehnica corectă în timpul tutorialelor video.

Dieta eficientă pentru stomacul plat și talia

Cum să pierzi grăsimea din abdomen și părțile unei femei

Cum să îndepărtezi stomacul și laturile unui bărbat acasă

Recenzii privind rezultatele scăderii în greutate

Olga, 48 de ani. Lipsa taliei a fost întotdeauna nenorocirea mea. Chiar și în tinerețe purta cu ușurință pantaloni strâmți, dar întotdeauna cu bluze libere. Este păcat când o fată tânără are un asemenea stomac. După nașterea celui de-al doilea copil, ea a găsit în sfârșit puterea de a scădea în greutate. Înotam în piscină, alergam, pâinea albă complet abandonată. De două luni a slăbit, a găsit chiar o talie! Drum ușor ușor.
Alexandru, 27 de ani, am început repede să câștig în greutate când am mers la muncă. La birou, ne mișcăm puțin, dar întotdeauna există bare de ciocolată și o sticlă de cola în cutie. Multă vreme, sincer nu am înțeles de ce crește tânărul meu burtic! Soția mea m-a convins să încep să îmi monitorizez dieta. S-a dovedit că secretul este o respingere completă a dulciurilor! Trei zile de dietă de orez au ajutat, este nevoie de un kilogram pe zi. Plănuiesc să exclud cartofii, să mă înscriu la o sală de sport.
Atenție! Informațiile prezentate în articol sunt destinate doar orientării. Materialele articolului nu necesită tratament independent. Doar un medic calificat poate face un diagnostic și poate oferi recomandări pentru tratament pe baza caracteristicilor individuale ale unui anumit pacient.