Cum se face aerobic pentru pierderea în greutate

Există multe dezbateri între experți cu privire la metodele eficiente de slăbit. În același timp, nu există nici o îndoială că acrobaticul aerobic pentru pierderea în greutate va fi o modalitate excelentă de a pierde în greutate, deoarece rezultatele se simt după 3-4 clase. Avantaje suplimentare sunt lipsa disconfortului de a efectua exerciții de apă, de a energiza și de a îmbunătăți starea de spirit a muzicii. Lejeritatea și vitalitatea corpului durează mult timp.

Eficiența exercițiului într-un bazin de slăbire

Un bazin este un mediu acvatic util pentru cei care vor să slăbească. Spre deosebire de sala obișnuită, unde aerul este aer, legile fizicii funcționează: diferențele dintre densitatea celor două medii provoacă o rezistență diferită a părților corpului în timpul mișcării. Exercițiile din bazinul de pierdere în greutate se bazează pe executarea dinamică a mișcărilor care se efectuează cu o încărcare mai mare în apă. Ușurința de execuție a elementelor și proprietățile apei pentru ameliorarea oboselii cresc eficacitatea exercițiilor.

Beneficiile aerobicului de apă pentru pierderea în greutate

Baza fiziologică a pierderii în greutate folosind aerobic este accelerarea circulației sângelui, care furnizează organismului oxigen la o rată ridicată. Nu orice persoană sănătoasă poate suporta sarcina obișnuită. Mutând exercițiile în apă, specialiștii (antrenorii) au extins semnificativ cercul persoanelor care doresc să slăbească în acest fel. Avantajele aerobicului pe apă pentru o figură:

  • strângere musculară;
  • arderea subcutanată a grăsimilor;
  • suport general de ton.

Frumusețea pierderii în greutate în apă este că întregul proces are loc fără durere. Grăsimile sunt arse nu numai în interiorul corpului, ci și pe piele. Fluxul de apă, creând un efect de masaj, promovează mișcarea stratului limfatic și elimină excesul de lichid. Aerobic cu apă pentru pierderea în greutate - prevenirea apăsării, vergeturilor. Pentru a evalua dacă piscina ajută să slăbești, cu o vizită regulată, poți după 3-4 lecții.

Aerobicul de apă beneficiază nu numai persoanele care doresc să slăbească. Femeile însărcinate recurg la el: sportul activ pentru ele poate fi fatal din cauza încărcărilor în creștere, iar exercițiile în piscină te scutesc de oboseală, stres și permit mișcarea activă. Medicii recomandă astfel de clase vârstnicilor, în special celor care au boli ale sistemului cardiovascular. Cursurile de aerobic pentru apă sunt potrivite pentru persoanele care sunt timide din greutatea și corpul lor, deoarece aici defectele sunt ascunse sub apă.

Cele mai eficiente exerciții de fitness aqua

Etapele cursurilor de fitness aqua:

  • încălzește-te;
  • exerciții de bază;
  • Blocul final de vergeturi și relaxare.

Efectul aerobicului de apă pentru pierderea în greutate este atins atunci. când lecția este gândită și construită ținând cont de nivelul de pregătire al oamenilor. Deci, pentru începători, programele fără materiale de cântărire și echipament suplimentar sunt potrivite, iar sportivii avansați în pierdere în greutate folosesc gantere, curele, tăițe, mănuși și alte echipamente în clasă. Dacă vorbim despre cele mai bune exerciții, atunci acestea variază în funcție de zona de influență:

  1. Pentru expunere la mușchii abdominali / coapse. Este necesar să stai pe podeaua piscinei, astfel încât apa să acopere pieptul, cu mâinile puse accentul în spatele spatelui, leagăn picioarele (de 10 ori) în sus și în jos, încrucișat.
  2. 10 minute pentru a alerga cu genunchii înalți, lucrând activ cu mâinile, ca într-o alergare normală. Acest lucru întărește abs, corectează forma picioarelor.
  3. Virajele (stânga / dreapta) și înclinațiile (înainte / înapoi) cu mâinile strânse presate la plexul solar vor ajuta la modelarea taliei. Faceți de 5-15 ori.

Ritmul și viteza de execuție vor arde până la 700 de calorii într-o singură sesiune. Rezultatul este posibil să nu fie obținut dacă aquafitness este singurul accent pe excesul de greutate. Exercițiile în apă pentru abdomene, brațe, picioare, spate trebuie utilizate în combinație cu o alimentație adecvată, atunci beneficiile aerobicului pentru apă pentru figură vor fi vizibile.

Exerciții de pierdere în greutate

Opinii

Albina, 36 de ani Da, aerobicul cu apă m-a ajutat să scap de celulită. Multă vreme nu am putut rezolva această problemă, am folosit unguente, creme și am cheltuit mulți bani. În piscină am fost fericit să fac, mai tânăr, și apoi chiar m-am căsătorit a doua oară!
Vera, 56 de ani: sunt o persoană foarte activă, iar cu vârsta devine tot mai dificil să se miște. Cursurile de aerobic în apă mi-au revenit ocazia de a mă implica în sporturi nedureroase și de a-i educa pe nepoții mei iubiți. Sunt fericit!
Nikolay, 24 de ani. Se crede că doar femeile merg la acvatic, dar nu este așa. Particip la cursuri pentru a mă relaxa, obține un impuls de energie și îmi pompez mușchii în sală. Aerobicul de apă este indispensabil, este moale, dar eficient.
Atenție! Informațiile prezentate în articol sunt destinate doar orientării. Materialele articolului nu necesită tratament independent. Doar un medic calificat poate face un diagnostic și poate oferi recomandări pentru tratament pe baza caracteristicilor individuale ale unui anumit pacient.