Cum să actualizați browserul Yandex la cea mai recentă versiune

Aproape toate programele au nevoie de actualizare. Acest lucru are avantajele sale, deoarece un astfel de software este modificat: elimină erorile vechi și extinde lista funcțiilor. Navigatoarele web nu fac excepție. Doriți să știți cum să actualizați browserul Yandex la cea mai recentă versiune? Procedura va dura un timp minim și va beneficia. Cei cărora nu le plac instrucțiunile scrise ar trebui să vizioneze videoclipul - totul este spus și arătat în detaliu în el.

Cum să actualizați browserul Yandex

Această secțiune este dedicată utilizatorilor care au instalat deja acest software. Actualizarea browserului este gratuită, pentru care merită spus mulțumită dezvoltatorilor. Nu trebuie să căutați o versiune nouă, deoarece etapele sunt efectuate direct într-un browser web. Durata procedurii depinde de viteza Internetului, dar chiar și la tarife mici, nu va dura mult timp.

Cum să actualizați rapid browserul Yandex la cea mai recentă versiune? Algoritmul acțiunilor este următorul:

  1. Lansați un browser web și deschideți o pagină goală. În colțul din dreapta sus se află pictograma setărilor, care arată ca trei linii orizontale. Faceți clic pe ea, selectați opțiunea „Advanced”, apoi „Despre browserul Yandex”.
  2. Cum să aflați versiunea browserului? În fereastra care se deschide, veți observa aceste informații. Vor fi afișate versiunea curentă și datele privind disponibilitatea actualizării manuale a browserului.
  3. În plus, nu este necesar să descărcați actualizări, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Actualizare” (dacă există). Înregistrarea nu este necesară.
  4. Meniul de configurare indică adesea că aveți versiunea curentă a programului. Deci, nu este necesară nicio acțiune suplimentară.
  5. Revenim la pasul 4. După activarea inscripției „Actualizare”, sistemul însuși va găsi și încărca fișierele necesare în folder (în principal pentru a conduce C în fișierele de programe).
  6. Când procesul se termină, reîncărcați programul. După această actualizare va intra în vigoare.
  7. Dacă repetați pașii de la punctul 1, veți găsi o notificare că ați instalat cea mai recentă dezvoltare a unui browser web.

Aceasta completează setul de instrucțiuni. Această metodă vă permite să actualizați gratuit browserul Yandex fără înregistrare. Veți obține un browser web simplu, dar nu mai puțin progresiv decât celălalt. Dintre avantajele sale, este necesară evidențierea prezenței unei linii inteligente (căutarea se efectuează fără a merge pe site-ul de căutare), modul Turbo (programul comprimă paginile, ceea ce grăbește încărcarea acestora). Vestea bună este că fișierele Microsoft Word sunt vizualizate în fereastra Yandex, iar sistemul de administrare a marcajelor și a filelor este foarte convenabil.

Cum se instalează cel mai recent browser Yandex

Dacă decideți să schimbați browserul dvs. web, următoarele informații vă vor fi de ajutor. Introduceți în caseta de căutare interogarea „descărcați browserul Yandex pe computer”. Accesați primul site de la emitere - oficial. Vi se va oferi imediat versiunea actuală a programului. În aceeași pagină, determinați tipul de software: pentru Windows sau mac. Faceți clic pe butonul de descărcare și așteptați finalizarea descărcării.

Apoi, continuați la instalarea browserului web - executați fișierul "Yandex.exe", selectați folderul în care vor fi stocate fișierele de instalare și faceți clic pe inscripția "Începeți să utilizați". Etapele rămase sunt intuitive. După finalizarea instalării, vi se va solicita să importați configurații de la Opera. Procedura durează câteva minute. După finalizarea instalării, programul se va deschide și va fi gata de utilizare.

Video: actualizați gratuit browserul Yandex la cea mai recentă versiune

Rezumă ceea ce este menționat mai sus. Un film scurt, dar capabil, spune în detaliu despre complexitatea acestui proces. După ce vedeți procesul de la început până la sfârșit, nu veți mai apela la surse de informații suplimentare. Deci, cum să actualizați Yabrazer pentru Windows 7, 8 și XP - consultați mai jos și amintiți-vă.

Urmărește videoclipul: Orange Expert iti arata cum actualizezi softul pe un smartphone cu Android (Aprilie 2020).